HEITTOKALASTUKSEN EUROOPAN MESTARUUS RAPALA-JOUKKUEELLE

752618

Suomea edustavat Rapalan Pro Guide -kalastusoppaat Antti Anttila ja Markku Tiusanen voittivat heittokalastuksen Euroopan mestaruuden Hellevoetsluisissa Hollannissa järjestetyssä World Predator Classic -kilpailussa. Kolmipäiväisessä World Predator Classic -kilpailussa kahden hengen joukkueet kalastavat ahventa, haukea ja kuhaa.

Tavoitteena on jokaisena kilpailupäivänä saada kolme pituudeltaan mahdollisimman suurta ahventa ja kuhaa sekä yksi mahdollisimman pitkä hauki. Anttila ja Tiusanen sijoittuivat 51 venekunnan joukossa ensimmäisenä kilpailupäivänä toiseksi, voittivat toisen kilpailupäivän ja sijoittuivat viimeisenä kilpailupäivänä neljänneksi, mikä takasi heille kokonaiskilpailun voiton.

Anttila ja Tiusanen osallistuivat kolmatta kertaa World Predator Classic -kilpailuun ja kruunasivat aikaisempien vuosien mainion menestyksensä ykkössijalla. Anttila ja Tiusanen ovat voittaneet ranskalaisjoukkueen Briere ja Vringaud kanssa World Predator Classicin joukkuekilpailun kaikkina kolmena vuonna.

Kovatasoisen eurooppalaisen heittokalastuskilpailun pääsponsorit Rapala VMC Corp., Shimano ja Bass Boat Germany antavat voittajille palkinnoksi arvokkaita kalastustarvikkeita sekä kalastusveneen.

Vastuullista heittokalastuskulttuuria edistävä tapahtuma on Euroopan seuratuin kalastuskilpailu, johon osallistui tänä vuonna urheilukalastajia kahdestakymmenestäyhdestä maasta.