Eumer Finland Oy:n uutuusviehe valittiin Euroopan parhaaksi kalastustuotteeksi

eumer_spintube_natural.1a0fa3de-3433-4d75-a4af-c6164d921276

 

Eumer SpinTube NATURAL

Euroopan kalastusalan EFTTEX-ammattilaismessuilla Wienissä Eumer Finland Oy:n uutuusviehe SpinTube NATURAL on saanut vuoden 2013 ”Paras uutuustuote” –palkinnon (Best Terminal Tackle -sarjassa).

Eumer SpinTube NATURAL on Suomessa suunniteltu ja käsityönä tehty heittoperho ahvenen, kuhan ja taimenen vapakalastukseen. Kyseisellä viehetyypillä kalastetaan yksinkertaisesti tavallisella virvelillä heittäen, eikä varsinaisilla perhokalastuksen erikoisvälineillä.

Eumer Finland Oy on perustettu valmistamaan ja kehittämään monenlaisia kalastustarvikkeita. Yrityksen asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä kalastusalan toimijoita ja tukkureita, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta Satakunnasta. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja.

“Kansainväliset kalastusalan ammattilaiset halusivat antaa kiitosta uudelle ja innovatiiviselle tuotteelle, joka on kehitetty laajentamaan ja monipuolistamaan vapaa-ajankalastajien mahdollisuuksia”, kertoo Eumerin Olli Ojamo.

“Lähes jokaisen kalastuksen harrastajan toiveena on oppia heittämään perhoa, ja nyt se on mahdollista ilman erillistä perhovapaa aivan tavallisella virvelillä”, Ojamo jatkaa.

Vuosittaisia EFTTEX-messuja koordinoi Euroopan kalastustarvike-elinkeinoelämän yhdistys EFTTA (The European Fishing Tackle Trade Association) ja ne järjestettiin tänä vuonna Wienissä Itävallassa 14.-16. kesäkuuta.

“Haluamme kehittyä alan arvostettuna toimijana, jonka jatkuvasti uudistuva tuotevalikoima herättää kiinnostusta kalastuksen harrastajissa kaikkialla maailmassa”, lupaa Olli Ojamo.

“Meille myönnetyn arvostetun palkinnon myötä uskallamme iloita, että panostuksemme uuden tuotteen luomiseen ovat olleet oikeita. Alan median ja tukkuostajien äänestyskäyttäytyminen osoitti, että kaikkialla etsitään uusia ja innovatiivisia tuotteita kalastusalalle”, Ojamo jatkaa.

Eumer Finland Oy on perustettu 2007 ja se on maailman johtava putkiperhotarvikkeiden valmistaja. Yhtiö on yksityisomistuksessa. Eumer tuottaa ja kehittää kalastusalan tuotteita ja tarvikkeita, harjoittaa kotimaan tukkukauppaa, vientiä ulkomaille ja järjestää kalastusmatkailu- ja kokouspalveluita.

www.eumertube.com