Eumer Finland Oy palkittiin jälleen

2f10e543-57f1-4165-96b8-72fb651355d9-main_image

Euroopan suurin kalastusalan ammattilaismessu Efttex järjestettiin tänä vuonna Varsovassa. Messutapahtuman yhteydessä on perinteisesti pidetty uutuustuotteiden kesken erittäin tiukkoja kilvoitteluja eri sarjoissa.

Merikarvialaisen Eumer Finland Oy:n uutuustuote SpinTube FLASH -heittoperho voitti tällä kertaa “Visitor´s choice” -palkinnon, jota pidetään messujen arvostetuimpana kunnianosoituksena. Arvosteluraatina toimivat messuvieraat, jotka koostuvat kalastusalan ostajista ja median edustajista ja kisaamassa palkinnosta olivat alan suurimmatkin valmistajat omilla uutuustuotteillaan.

SpinTube FLASH on virvelillä heitettävä painopäinen heittoperho ahvenen, kuhan, taimenen ja muiden pikkukaloja syövien petojen pyyntiin niin merellä, järvillä kuin virtavesissä kaikkialla maailmassa. Heittoperho jäljittelee mahdollisimman eläväisesti pikkukalaa, joka paetessaan väläyttelee kylkiään. Tämä herättää petokaloissa iskurefleksin.

SpinTube FLASH -heittoperho ei vaadi mitään tarkkaa tekniikan opettelemista, vaan kalastaja voi kehitellä sille oman mielensä mukaisia houkuttelevia uintiliikkeitä pysäyttelemällä tai pompottelemalla vavan kärjellä. Heittoperho on valmis kalastamaan heti sillä hetkellä, kun se osuu veteen heiton jälkeen.

SpinTube FLASH -mallit ovat täysin Suomessa kehitettyjä, käsityönä valmistettuja ja nykykäytännön mukaisesti täysin lyijyttömiä, sillä niiden painopään materiaali on messinkiä. Kokoja on tarjolla kaksi: 10 cm/6 g ja 15 cm/12 g.

Eumer Finland Oy:n nousua kalastusvalmistajien huipputasolle erityisesti innovatiivisuudessa on pidetty alan ulkomaisessa mediassa rakettimaisena ilmiönä. Yhtiön tuotteita on palkittu jo useaan otteeseen eri yhteyksissä ja tämä uusin niistä on neljäs peräkkäinen.

“Jokainen palkinto on meille todella tärkeä erityisesti vientimarkkinoilla, joista suurin kasvu tullaan hakemaan. Tällä on toivottavasti oma osuutensa myös talouden nousuun tulevaisuudessa, sillä Suomi tarvitsee lisää maailmalla kaupaksi käyviä vientituotteita. Eumer onkin tehnyt isoja panostuksia vientikaupan kasvattamiseen mm. kehittämällä kansainvälisille kauppiasasiakkaille ja tukkureille suunnatun B2B-nettikauppasivuston, josta tilaaminen on nopeaa mistä päin maailmaa tahansa. Haluamme auttaa jälleenmyyjiämme keskittymään myyntityöhön ja hoidamme itse heille valmiit tuotekuvat ja tuoteinformaation”, kertoo vientikaupasta vastaava Olli Ojamo.

Eumer Finland Oy:ssä tulevaisuus nähdäänkin valoisana, vaikka alalla vallitsevat haasteelliset ajat. Yhtiössä on panostettu niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta asiakkailta ja kauppiailta saatavan palautteen tarkkaan kuuntelemiseen ja toiveiden nopeaan ja innovatiiviseen toteuttamiseen. Nämä ovat Olli Ojamon mielestä aivan avaintekijöitä kovassa kilpailutilanteessa. Samalla on myös keskityttävä vain omaan tekemiseen ja pidettävä omasta linjastaan kiinni.

“On pysyttävä nöyränä, sillä menestystä ilman kovaa, raskasta ja pitkäjänteistä työtä voi saavuttaa ainoastaan saduissa, ei tosielämässä.”