press-photo-5

  • Dell Technologies on maailman suurin yksityisomisteinen teknologiayhtiö
  • Yritysrakenne takaa startup-henkisen innovaatiokyvyn ja panostamisen pitkäjänteiseen tuotekehitykseen samalla kun se tarjoaa suuren yhtiön maailmanlaajuiset palvelut
  • Yritysperheeseen kuuluvat Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, VirtuStream ja VMware
  • Teknologiajohtaja 20:ssa Gartnerin Magic Quadrant -nelikentässä
  • Yhdistää Dellin pienten ja keskisuurten asiakkaiden sekä EMC:n suurten asiakkaiden palvelukyvyn
  • Dell Technologies- ja Dell EMC -brändit julkistetaan tänään

Dell Technologies on saattanut päätökseen EMC Corporations -yritysoston. Yritysoston myötä muodostuu yritysperhe, joka tarjoaa organisaatioille niiden tarvitsemat välineet digitaalisuuden ja tietoteknologian hyödyntämiseen sekä tietopääoman suojaamiseen. 74 miljardin dollarin kokoluokan uusi yhtiö on markkinoiden johtava toimija, jonka tarjooma yhdistää IT-toimialan nopeimmin kasvavat alueet kuten hybridipilvipalvelut, ohjelmisto-ohjatut konesalit, yhtenäisen infrastruktuurin, Platform-as-a-Service-alustapalvelut (PaaS), data-analytiikan, mobiliteetin ja kyberturvallisuuden.

Dell Technologies -yhtiön asiakaskuntaan kuuluu 98 % Fortune 500 -yhtiöistä. Yritysperheen suurimmat ja tunnetuimmat liiketoimintayksiköt ovat Dell, joka kattaa pääte- ja oheislaiteliiketoiminnan, ja Dell EMC, joka tarjoaa IT-infrastruktuuriratkaisuja. Kumpaakin tukee Dell EMC Services -yksikkö. Lisäksi Dell Technologies -yritysperheeseen kuuluvat Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream ja VMware.

Yritysrakenne takaa startup-henkisen innovaatiokyvyn ja tarjoaa samalla asiakkailleen suuren yhtiön palvelut ja kattavuuden maailmanlaajuisesti. Dell Technologies -yhtiön koko mahdollistaa laajemman innovoinnin ja panostuksen tuotekehitykseen, myyntiin ja markkinointiin, palveluihin ja tukeen sekä entistä kustannustehokkaampien ratkaisujen toimittamisen. Koska yhtiö on yksityisomisteinen, se voi keskittyä paremmin pitkäjänteiseen asiakastyöhön ja kumppaniekosysteemin kehittämiseen.

”Seuraava teollinen vallankumous on ovella. Maailmasta tulee yhä älykkäämpi ja verkottuneempi. Loppujen lopuksi kaikki yhdistyy kattavassa asioiden internetissä, mikä mahdollistaa asiakkaille laajamittaisen ja entistä innovatiivisemman toiminnan. Tämä vuoksi perustimme yhtiön nimeltä Dell Technologies: meillä on maailmanlaajuisesti tarjolla ne tuotteet, palvelut ja osaaminen, joiden ansiosta meistä tulee sekä pienten että suurten asiakkaidemme digitalisoitumisen muutosajuri ja neuvonantaja”, sanoo Dell Technologies -yhtiön toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Michael Dell.

Dell Technologies yhdistää Dellin pienten ja keskisuurten asiakkaiden sekä EMC:n suurten asiakkaiden palvelukyvyn, ja näin sillä on johtoasema usealla eri korkean kasvun osa-alueella kahden biljoonan Yhdysvaltain dollarin suuruisilla tietoteknologiamarkkinoilla. Yhtiö on johtaja 20:ssa Gartnerin Magic Quadrant -nelikentässä, ja sillä on yli 20 000 patenttia ja patenttihakemusta.