Hevoset 2017 juhlistaa 100-vuotiasta Suomea – teemana suomenhevonen

estekisat-2016_kuva-matti-kallio

Suomen suurin hevosalan messutapahtuma Hevoset juhlistaa 100 vuotta täyttävää Suomea 8.–9.4.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Juhlavuoden teema nostaa valokeilaan Suomen ainoan alkuperäisen hevosrodun, suomenhevosen. Suomenhevonen näkyy monipuolisesti messujen ohjelma- ja kilpailusisällössä, joka laajenee entisestään. Tähtiblogisti-haku käynnistyy lokakuussa, haun avulla etsitään kymmentä kiinnostavaa yhteistyöblogistia hevosharrastuksen laajalta kentältä. Edellisen kerran Hevoset-messut toi yhteen lähes 15 000 kävijää ja yli 190 näytteilleasettajaa.

– Tampereen Messut huomioi Suomi 100 vuotta -teemavuoden ensi vuoden messutapahtumissaan, eikä Hevoset-messut ole tässä poikkeus. Haluamme tuoda areenalle rakastetun suomenhevosen, johon kulminoituu paljon positiivista suomalaisuutta: kestävyyttä, luotettavuutta ja perinteikkyyttä. Messujen ohjelmassa on jälleen suosittuja estekisoja, joihin on nyt lisätty oma kilpailuluokkansa suomenhevoselle, rotu näkyy ohjelmasisällössä myös monella muulla tapaa. Ohjelmasisältöä varmistuu lisää vielä loppuvuoden 2016 aikana, kertoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Tähtiblogisti-haku käynnistyy – haussa 10 blogistia hevosalalta

– Hevoset-messuilla on hyvin laaja ja asialleen omistautunut blogistikanta. On mahtavaa, että tapahtuman suosio on suuri myös alasta bloggaavien keskuudessa. Aiempina vuosina emme ole nostaneet esille yksittäisiä blogeja, mutta tästä lähtien haluamme tarjota joka vuosi valittaville Tähtiblogisteille kumppanuutta ja näkyvyyttä Suomen suurimmassa alan messutapahtumassa. Nyt kiritämmekin laukkaan ensimmäisen Tähtiblogisti-haun ja toivomme hakemuksia laaja-alaisesti koko hevosharrastuksen piiristä, kuvaa Tampereen Messut Oy:n tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

Tähtiblogisti-haku päättyy 30.11., yhteistyöblogisteiksi valitut julkistetaan joulukuussa 2016. Yhteistyö alkaa heti vuoden 2017 alussa.
Lue lisää: www.hevosmessut.fi/tahtiblogisti

Suosittu rotu- ja lajiesittely molempina päivinä, sunnuntaikin startataan heti aamusta

Messujen areenan ohjelma on vetänyt viime vuosina 2500-paikkaisen katsomon täyteen molempina messupäivinä. Hevoset 2017 -messuille ohjelmatarjonta kasvaa entisestään. Merkittävimmät muutokset ovat rotu- ja lajiesittelyn laajentuminen molemmille päiville sekä toisen messupäivän aukioloaikojen aikaistaminen tunnilla: sunnuntaina messuillaan siis klo 9–17. Estekisoissa korkeatasoiset ratsukot kisaavat taas paremmuudestaan ja muita varmistuneita ohjelmanumeroita ovat mm. Teittilän tallin tarunomainen Horse Show sekä vauhdikas barrel race -näytös. Messut juontaa jälleen suosittu hevosblogisti ja toimittaja Ronja Salmi.

Hevoset 2017 -messut 8.–9.4.2017 Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallissa. Auki la 8.4. klo 9–19 ja su 9.4. klo 9–17. Liput ennakkoon osoitteesta www.ticketmaster.fi (hinnat sis. toimituskulut 2,50 €): aikuiset 16 €, opiskelijat ja eläkeläiset (voimassa olevalla kortilla) 13 €, nuoret 7–15v. (ikä todistettava) 13 €, lapset alle 7 v. aikuisen seurassa maksutta. Kahden päivän ranneke 20 €. Ryhmälippu 10 € Tampereen Messujen verkkokaupasta tai paikan päältä (ryhmässä vähintään 10 henkilöä). Hevoset-messut järjestää Tampereen messut Oy.

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut, Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset