Pohjoismaista juhlaa 6-vuotiaiden kouluhevosten finaalissa Verdenissä, Österholm 14. Quartonilla

Kuusivuotiaiden kouluratsastushevosten MM-kilpailujen kuninkaaksi kruunattiin tanskalaisori Sezuan II (Zack – Don Schufro). Se sai saksalaisen Dorothee Schneiderin ratsastamana uskomattomat pisteet 9.72, kun 10 on maksimi. Laukasta ja yleisvaikutelmasta hevonen sai täydet kympit.

Suomalainen, Ruotsia kilpailussa edustava ratsastaja Yvonne Österholm selvitti tiensä finaaliin voittamalla lauantaina pikkufinaalin Ruotsin SWB-kantakirjaa edustavalla ruunalla Quarton (Quaterback x Don Schufro). Hevonen arvioitiin pistein 7.14, ravista ja laukasta se sai 8 pistettä.  Hevosen omistaa sen kasvattaja Per-Arne Persson.

Suomalaisedustusta nähtiin myös tuomaristossa, missä mukana oli Maria Colliander, FEIn neljän tähden tuomari.

Täydet tulokset: http://reitturniere-live.de/2015/verden/c6_result.html