Team Eurohorsesin tämän kauden viimeinen estekilpailu käydään Ypäjän Hevosopistolla tulevana viikonloppuna 8.-9.11. Kilpailussa hypätään 15 luokkaa. Ratojen suunnittelusta vastaavat kansainväliset ratamestarit Johanna Mikkola Lohjalta ja Renee Nyyd Virosta. Luvassa on lähes 700 starttia, ja mukana on useita osallistujia Virosta. Yhteensä viikonloppuna ratsastetaan kilpaa 26 tuntia.

Tapahtumassa juhlistetaan isäinpäivää, joten paikalle saapuvia isiä odottaa yllätys. Lisäksi kilpailun järjestäjä lahjoittaa yhden euron jokaisesta ratsastetusta startista Movember Foundationille. Kilpailussa palkitaan myös komeimmat viikset. Valinnan suorittavat tehtävään nimetyt naistoimihenkilöt.

Juho Norilo palkittiin hyvästä hevostaidosta

Perinteisesti Team Eurohorses on palkinnut vuoden menestyneimmät ratsastajat ja hevoset vuoden viimeisessä kilpailussaan. Tänä vuonna osa palkinnoista jaettiin jo lauantaina 1.11. Riders´ Gala
-ratsastajajuhlassa Helsingissä.

Kohtele hevostasi oikein -palkinnon vastaanotti Lohjan ratsastajia edustava esteratsastaja Juho Norilo. Hän sai taitelija Laura Polon hevosaiheisen taulun. Kohtele hevostasi oikein -palkinto jaetaan ratsastajalle, joka käsittelee hevosiaan hyvän hevostaidon mukaisesti. Valinnan suorittavat Team Eurohorsesin kilpailuiden stewardit, jotka seuraavat ratsastajien toimintaa koko kauden ajan. Palkinto jaettiin nyt kolmatta kertaa. Aikaisemmin palkitut ratsastajat ovat vuodelta 2013 Maija Yli-Huhtala Huittisista ja vuodelta 2012 Nina Andersin Kauniaisista.

Ratsastajajuhlassa palkittiin myös Team Eurohorsesin kilpailuissa tänä vuonna menestynein senioriratsastaja, Jessica Aminoff Karjaalta. Hän sai Hööksin lahjakortin, joka oikeuttaa kilpailutakin ja ratsastushousujen hankintaan. Vuoden parhaan nuoren ratsastajan palkinnon, Finnfeelingsin lahjoittaman solmioneulan, vastaanotti Joni Koivusalo Seinäjoelta.

Solmioneulan sai myös uuden, Vuoden hevosenomistaja -palkinnon vastaanottaja Jouni Monto Hämeenlinnasta. Hän omistaa useita estehevosia, jotka hän on luovuttanut kilpailtavaksi eri ratsastajille.

Toisen uuden palkinnon, Vuoden toimihenkilö -tittelin saajaksi nimettiin kansainvälinen ratamestari Johanna Mikkola Lohjalta. Vuoden sisupalkinnon sai Kristiina Taimisto Kausalasta. Hän kuntoutuu vakavasta onnettomuudesta, jossa hevonen potkaisi häntä päähän. Molemmat vastaanottivat Finnfeelingsin kaulakorun.

Vuoden hymypatsaan positiivisesta asenteesta, iloisuudesta ja ystävällisyydestä sai Team Eurohorsesin kilpailujen kanslisti ja estetuomari Marjo Moilanen Vantaalta. Viime vuonna tämän palkinnon vastaanotti virolainen ratsastaja Madis Morna.

Vuoden paras hevonen voitti vuoden rehut

Movember Horse Show´n yhteydessä Ypäjällä jaetaan vielä kolme Vuoden paras -palkintoa.

Vuoden paras hevonen, eli kauden aikana eniten pisteitä Team Eurohorsesin kilpailuissa kerännyt ratsu Ramoon saa Suomen Rehun lahjoittaman vuoden annoksen Racing-rehua. Ramoon on 12-vuotias FWB-ruuna, jonka isä on Ragnus ja emänisä Ramiro´s Son I. Hevosen on kasvattanut Jaana Hautamäki, joka myös omistaa sen yhdessä Noora Erkkilän kanssa. Joni Koivusalo on kilpaillut Ramoonilla Noora Erkkilän opiskellessa ulkomailla. Nyt Movember Horse Show´ssa Noora palaa satulaan 120-tasolla ja Joni hyppää 130-luokat.

Vuoden menestynein juniori Miisa Pulkkanen Jalasjärven ratsastajista sekä eniten poniluokissa pisteitä kerännyt Eveliina Talvio Kirkkonummelta vastaanottavat Ypäjällä Finnfeelingsin lahjoittamat kaulakorut.

Yleisöllä on Movember Horse Show´hun vapaa pääsy.

Live-tulokset Movember Horse Show´sta: online.equipe.com/fi

Lisätietoja Movember Foundationista: fi.movember

Movember Show´n alustava aikaohjelma

Lauantai 8.11. Opistohalli
Klo 8.00 Luokka 5, 90 cm, saman virhepistemäärän saavuttaneet ovat tasa-arvoisia
Klo 9.30 Luokka 6, 100 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 11.45 Luokka 6B, 100 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa poniratsukoille
Klo 12.40 Luokka 7, 110 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 15.50 Luokka 8, 120 cm, aikaratsastus
Klo 18.20 Luokka 8B, 120 cm, aikaratsastus
Klo 19.50 Luokka 9, 130, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 21.30 Luokka 9B, 130 cm, saman virhepistemäärän saavuttaneet ovat tasa-arvoisia. Luokka päätyy noin klo 22.00.

Sunnuntai 9.11. Opistohalli
Klo 8.00 Luokka 10, 90 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 9.10 Luokka 11, 100 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 10.30 Luokka 11B, 100 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 11.15 Luokka 12, 110 cm, aikaratsastus
Klo 14.00 Luokka 13, 120 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa
Klo 15.30 Luokka 13B, 120 cm, saman virhepistemäärän saavuttaneet ovat tasa-arvoisia
Klo 16.40 Luokka 14, 130 cm, aikaratsastus
Klo 18.10 Luokka 14B, 130 cm, saman virhepistemäärän saavuttaneet ovat tasa-arvoisia
Klo 19.00 Luokka 15, 140/130 cm, kilpailu kahdessa vaiheessa. Luokka päätyy noin klo 20.00.

Post filed under Hevosopisto, Team Eurohorses ry.