vvc9msp7grcwjt1pnol8

Samyang julkaisee kaksi uutta polttoväliä peilittömille järjestelmäkameroille, 21mm ja 50mm. Molemmista objektiiveista julkaistaan samaan aikaan myös videoversiot Follow Focus -järjestelmiin yhteensopivina.

Peilittömien järjestelmäkameroiden kiinnityksille; Canon M, Fujifilm X, Samsung NX ja Sony E, julkaistaan siis neljä uutta objektiivia. Yhdessä jo olemassa olevien objektiivien kanssa Samyangilla on nyt tarjota 13 erilaista objektiivia peilittömille järjestelmille. Nämä ovat 7,5mm, 8mm, 10mm, 12mm, 21mm, 50mm ja 300mm -objektiivit.

Samyang 21mm

Täydellinen objektiivi maisemien ja sisätilojen kuvaamiseen. Kolmen asfäärisen linssielementin ja ED-lasin avulla saavutetaan täydellinen terävyys kuvan keskeltä reunoille. Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on 28cm, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia näyttäviin valokuviin. Objektiivin valovoima on F/1,4 ja videoversiossa T/1,5.

Samyang 50mm

Valovoimansa ansiosta erinomainen muotokuvaobjektiivi. Suuri aukko tarjoaa kauniin bokehin. Objektiivin valovoima on F/1,2 ja videoversiossa T/1,3.

Hinta ja saatavuus

Objektiivien toimitukset alkavat lokakuun lopussa ja ne maksavat seuraavasti:

  • Samyang 21mm F/1.4 ED AS UMC CS, Hinta noin 400 euroa.
  • Samyang 21mm Cine T/1.5 EDAS UMC CS, Hinta noin 435 euroa.
  • Samyang 50mm F/1.2 AS UMC CS, Hinta noin 445 euroa.
  • Samyang 50mm Cine T/1.3AS UMC CS, Hinta noin 480 euroa.