print_H2YqRYHolb

FUJIFILM lisää laatuobjektiiviensa valikoimaa suosittuun X-sarjaan lanseeraamalla uuden FUJINON XF90mmF2 R LM WR. Objektiivissa on kiinteä polttoväli, joka vastaa 137mm 35mm:n formaatissa ja jatkuva maksimaalinen F2 aukko. Tämä tekee tästä lyhyestä teleobjektiivista optimaalisen sekä muoto- että urheilu-valokuvaukseen.

Tämä objektiivi tarjoaa erinomaisen terävyyden jopa suurimalla mahdollisella aukolla. Objektiivissa on edistyksellinen optinen rakenn…e sisältäen 11 linssielementtiä 8 ryhmässä, joista kolme on ED- linssielementtiä. Tämä rakenne minimoi väripoikkeuksia ja vinjetointia. Objektiivissa on manuaalinen himmenninrengas, jotta käsittely olisi helppoa ja tarkkaa. Objektiivissa on myös 7 pyöristettyä aukonlevyä, mikä luo reunoihin asti ulottuvan ainutlaatuisen kauniin pyöreän taustaterävyyden.

Sisäisessä automaattitarkennuksessa on uusi muotoilu, jossa kokonaisuudessaan on 4 lineaarimoottoria, jonka vuoksi se on erittäin nopea, hiljainen ja täsmällinen. Lyhyin tarkennusetäisyys on vain 60cm ja tämä yhdessä nopean automaattitarkennuksen kanssa tekee objektiivista monikäyttöisen ja vangitsee yllättävätkin tilanteet ja kohteet.

Tämä on X-sarjan viides säänkestävä objektiivi, jossa toimintalämpötila -10 ° C asti. Objektiivi painaa vain 540g ja tulee myyntiin heinäkuussa 2015.

Suos. hinta: 949 EUR

Saatavilla: heinäkuu 2015