e3xmfkxu2y7ayg1h09oi

Sigma julkaisee uuden objektiivin! Uudella Sigma 150-600mm Sport-objektiivilla otat uskomattoman teräviä ja laadukkaita kuvia. Objektiivi on veden- ja pölynkestävä ja siinä on kaksipuoleinen vettä ja öljyä hylkivä pinnoite.

Valmistettu suoriutumaan vaativimmistakin kuvaustilanteista, Sigma 150-600mm 5-6,3 DG HSM OS Sport on kauko-objektiivien uusi standardimalli. Siinä on kaksi FLD-lasielementtiä sekä kolme SLD-lasielementtiä. Lasielementtien muotoilu sekä pöly- ja roisketiivis rakenne takaavat objektiivin kestävyyden. Päivitetyssä optisessa stabilisaattorissa on tehostin, joka helpottaa sekä horisontaalista että vertikaalista panorointia, mikä on tärkeää lintu-, villieläin- ja urheilukuvauksessa. Sigma 150-600 Sports-objektiivissa on myös uudenlainen kohdennuspainike (zoom), joka voidaan lukita mille tahansa polttovälille. Mukana tulee myös vaihtoehtoinen manuaalinen kytkin, joka aktivoituu kohdistusrengasta kääntämällä, kun automaattitarkennus on käytössä. Objektiivi on valmistettu Sigman laadukkaalla tekniikalla ja siinä on optimoitu, hiljainen automaattitarkennus sekä vettä ja öljyä hylkivä pinnoite.

Tätä mieltä käyttäjät ovat:

Erittäin voimakasrakenteinen ja kestävä objektiivi pöly- ja roiskesuojalla

Sekä 150 mm: n että 600 mm:n valokuvat tallentuvat erittäin tyylikkäinä ja tarkkoina pienin yksityiskohdin


“Pystyin kohdistamaan erittäin nopeasti ja pitämään kohdistuksen huolimatta pitkästä välimatkasta ja nopeasti liikkuvasta kuvauskohteesta”


“Niille, jotka ottavat luonto-, urheilu-, eläin- tai ulkoilmavalokuvauksen tosissaan, on Sigma 150-600mm F / 5-6,3 DG OS HSM Sport-objektiivi ehdoton lisäys ostoslistaan”

Vierailethan Sigman omalla verkkosivustolla lisätietoa saadaksesi:
http://www.sigmaphoto.com/product/150-600mm-f5-63-dg-os-hsm-s