Viikolla 50 smartphoto teki kaikkien aikojen ennätustuloksen – asiakkaat tilasivat yli 700 000 kuvaa ja 240 000 joulukorttia kahden päivän aikana. Parhaimmillaan tilausmäärä oli yli 2000 tilausta tunnissa ja kuvalatauksia oli parhaimmillaan 90 0000 tunnissa.

Muita tuoteryhmiä tilattiin kahden ennätyspäivän aikana seuraavasti:

  • 19 000 kalenteria
  • 12 600 kuvalahjaa
  • 5 000 kuvakirjaa
  • 3 200 canvas-taulua

On ilo huomata,että ihmiset hyödyntävät kuviaan eivätkä jätä niitä puhelimien ja tietokoneiden uumeniin, toteaa smartphoto Nordicin toimitusjohtaja Jan Carlstein. smartphoton tavoitteena on myös kehittää uusia innovatiivisia kuvatuotteita, jotta kuvista tulee osa sekä arkea että juhlaa.

Nämä luvut myös osoittavat, että perinteinen joulukortti on voimissaan vaikka usein puhutaankin digitaalisten korttien vallankumouksesta. Tiesitkö muuten, että joulukortit ovat alkujaan Englannista. Varhaisimmat Suomeen tulleet kortit olivat saksalaisia ja ruotsalaisia. Vanhin Suomessa lähetetty joulukortti tunnetaan vuodelta 1871. Nykyisin suomalaiset lähettävät Itellan tilastojen mukaan noin 50 miljoonaa joulukorttia.

Smartphoto: Uudet vuoden 2012 joulukorttimallit ovat täällä

Yleisesti tontut, kynttilät ja kuuset ovt suosituimpia joulukorttien aiheita, mutta smartphoton asiakkaiden ehdottomia suosikkeja ovat kortit, joissa on kuvia perheen lapsista joulutunnelmissa.

Kuvat ovat hauskoja! smartphoton asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti tallentaa parhaat muistot itseään piristämään ja samalla tallentaa ne myös tuleville sukupolville. Takaamme aina parasta laatua edulliseen hintaan. Vuodesta 1972 (tuolloin ExtraFilminä) olemme kehittäneet miljoonia kuvia ja tänään smartphotolla on yli 50 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, olemme myös Euroopan johtava valokuvien kehittäjä.

Paljon enemmän kuin pelkkiä kuvia
Valokuiven lisäksi tuotamme yhä kasvavassa määrin  yksilöllisiä kuvakirjoja, kalentereita, kortteja, canvas-tauluja, suurennoksia ja erilaisia kuvalahjoja, kuten keittiötuotteita, toimistotarvikkeita, lasten lahjoja, yms.

Kuvat ovat tänä päivänä, niin pajon enemmän kuin ennen. Voit luoda niiden avulla ainutlaatuisen kirjan, kantaa niitä mukanasi laukun tai iPad suojakuoren muodossa. Ihailla niitä toimistossasi kalenterin tai vaikkapa muistivihon muodossa, sisustaa niillä kotisi taulujen, mukien, tarjottimien yms. muodssa. Tehdä lapsellesi kuvallisia leluja, kuten muistipelin. Vain oma mielikuvituksesi on rajana.