lbtsenic8394a8jzhxwv

 

Italialainen Manfrotto julkaisee täysin uuden valikoiman suosittuun 190 sarjaan. Neljä uutta mallia korvaa aikaisemmat kuusi mallia ja mallit sisältävät lukuisia toiminnallisia uudistuksia. Edeltäjäänsä verrattuna jalustan työkorkeus on korkeampi, taitettuna se on lyhyempi ja kompaktimpi, kestää painavampaa kuormitusta, lukitusmekanismi on yksinkertaisempi ja jalusta mahdollistaa nopeamman toimintavalmiuden. Uusi lukitusmekanismi on lujempi ja entistä turvallisempi. Keskiputki on uusittu, yksinkertaistettu ja se on entistä helpompi kääntää 90 asteen asentoon. Vesivaaka on käännettävissä 360 astetta, joten voit helposti tarkistaa jalustan tasaisuuden pään koosta huolimatta. Easy-Link liitännän avulla voit liittää lisätarvikkeen jalustaan esim. LED-valon tai muun tarvikkeen. Uusi 190 sarja on saatavilla kolme ja neljä osasena sekä alumiini, että hiilikuitu mallina.

http://www.manfrotto.us/