Usein puhutaan siitä, että valokuvat ovat menneen talven lumia ja ettei  kukaan enää teetä fyysisiä kuvia, mutta jos katsoo smartphoton viimeisimpiä lukuja nyt marraskulta voi todeta ettei tämä pidä paikkaansa.  Marraskuun kolmen ensimmäisen viikon aikana smartphoton asiakkaat ovat teettäneet yli 6 miljooonaa kuvaa.

Joulukortit

Joulukorttejen määrä on 600 tuhatta omista valokuvista tehtyä korttia. Korttien määrä yleensä tuplaantuu  viimeisten viikkojen aikana, joten jouluun mennessä asiakkaamme ovat tehneet yli  kaksi miljoona korttia. Suosituimpia joulukorttimalleja ovat ne kortit, joissa on paljon pieniä kuvia joihin voi liittää koko vuoden tapahtumat. Eniten korteissa käytetään omien lasten kuvia ja jonkun verran myös yhteisiä perhekuvia ja kuvia lemmikeistä

Suosittuja kuvatuotteita

Kalenterit ovat joka jouluisia kestosuosikkeja. Niitä tilataan sekä itselle, että lahjaksi. Mutta uudet vähän erilaiset kuvatuotteet ovat myös olleet erityisen suosittuja.

Marraskuun alussa jolloin joulukauppa ei vielä ole lähtenyt kunnolla käyntiin tilattiin jo yli 2000 i-Phone-suojakuorta sekä yli 2000 seinäkelloa, mukia, kynnysmattoa  ja leikkuulauttaa. Toimistotarvikkeet ovat myös olleet suosittuja, kuten omilla kuvilla varustetut muistivihkot, hiirimatot ja magneetit .

Perinteiset valokuvat ovat siis edelleen kaikkein suosituimipia valokuvatuotteita, mutta pikkuhiljaa on valokuville löytynyt myös avian uusia käyttötarkoituksia.

Kuvat ovat hauskoja! smartphoton asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti tallentaa parhaat muistot itseään piristämään ja samalla tallentaa ne myös tuleville sukupolville. Takaamme aina parasta laatua edulliseen hintaan. Vuodesta 1972 (tuolloin ExtraFilminä) olemme kehittäneet miljoonia kuvia ja tänään smartphotolla on yli 50 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, olemme myös Euroopan johtava valokuvien kehittäjä.

Paljon enemmän kuin pelkkiä kuvia
Valokuiven lisäksi tuotamme yhä kasvavassa määrin  yksilöllisiä kuvakirjoja, kalentereita, kortteja, canvas-tauluja, suurennoksia ja erilaisia kuvalahjoja, kuten keittiötuotteita, toimistotarvikkeita, lasten lahjoja, yms.

Kuvat ovat tänä päivänä, niin pajon enemmän kuin ennen. Voit luoda niiden avulla ainutlaatuisen kirjan, kantaa niitä mukanasi laukun tai iPad suojakuoren muodossa. Ihailla niitä toimistossasi kalenterin tai vaikkapa muistivihon muodossa, sisustaa niillä kotisi taulujen, mukien, tarjottimien yms. muodssa. Tehdä lapsellesi kuvallisia leluja, kuten muistipelin. Vain oma mielikuvituksesi on rajana.