903-180x180

Ifolor on kärkipaikalla verkkokauppojen asiakasuskollisuudessa Suomessa. Tämä käy ilmi juuri julkaistun Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) ja Avaus Consultingin toteuttaman Asiakkuusindeksi 2013 -tutkimuksen tuloksista.

Nyt viidettä kertaa toteutettu Asiakkuusindeksi-tutkimus on Suomen kattavin asiakasuskollisuutta ja asiakaskokemusta mittaava tutkimus. Kaikkien toimialojen tuloksissa Ifolor on viime vuoden tavoin toisella sijalla. Ifolor on osallistunut tutkimukseen vuodesta 2011 ja ainoana yrityksenä pitänyt pintansa kärkikolmikossa jo kolmena vuotena peräkkäin.

Ifolorin vahvuus on asiakaskokemus. Miellyttävä asiakaskokemus syntyy asiakkaan kokemasta hyödystä, asioinnin helppoudesta ja asioinnin miellyttävyydestä.

”Onnistumisen avaimet ovat perusasiat: huippulaadukkaat tuotteet, tilaamisen nopeus ja helppous, edulliset hinnat sekä loistava asiakaspalvelu”, painottaa Suomen markkinointijohtaja Pirjo Luostari.

”Kiitos kuuluu kaikille Ifolorin asiakkaille ja 90 ifolorilaiselle. Tulokset osoittavat, että olemme onnistuneet ymmärtämään asiakaskokemuksen tärkeyden. Palkinto motivoi koko henkilökuntaamme kehittämään asiakaspalvelua ja helppokäyttöistä verkkopalvelua entisestään”, Luostari lupaa.