Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kalastusuutiset@victoriamedia.fi

Uudet kalastusluvat tutuksi Pilke Cafessa

pilke-cafe-tilaisuus

Metsähallituksen eräpalveluiden ylitarkastaja Mikko Malin esittelee uuden kalastonhoitomaksun ja muut kalastuslakiuudistuksen tuomat muutokset Pilke Cafessa keskiviikkona 13.1. klo 16.30 alkaen. Tervetuloa kuulemaan, mitkä asiat kalastuslaissa ovat muuttuneet ja mitkä näiden vaikutukset ovat.

Kalastuslupajärjestelmä yksinkertaistui uuden kalastuslain tultua voimaan vuoden 2016 alusta. Selkein muutos on kalastuksenhoitomaksun ja läänikohtaisen kalastusmaksun yhdistyminen. Myös pyydysluvat uudistuivat.

Pilke Cafe on Tiedekeskus Pilkkeen järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Tilaisuudessa on lyhyt, asiantuntijan pitämä esitys, vapaata keskustelua sekä kahvitarjoilu. Osallistujille maksuton tutustuminen Tiedekeskus Pilkkeeseen tilaisuuden päätteeksi.

Pilke Cafe – Kalastuslupien uudistus
Aika: Keskiviikkona 13.1.2016 klo 16.30 – 18.30
Paikka: Pilke-talo / Metsähallitus, Ounasjoentie 6, Rovaniemi