Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kalastusuutiset@victoriamedia.fi

Uistinkalastus entistä vahvemmin esillä Vene 15 Båt -messuilla

Vene15_paakuva

Vene Båt -messuilla 6. – 15.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä on entistä laajemmin esillä uistinkalastus. Veneiden sekä veneilytarvikkeiden ja -varusteiden lisäksi messuilla on myynnissä entistä enemmän kalastustarvikkeita ja -välineitä. Messuille tuodaan nyt ensimmäistä kertaa Rapala 3D jättiakvaario, jossa uiskentelevia kaloja tunnetut kalastajat narraavat.

Vene 15 Båt tarjoaa vetouistelijoille paljon koettavaa, nähtävää ja ostettavaa. ”Vetouistelijat ovat koko venealalle erittäin hyvä asiakaskunta. He ostavat merikelpoisia veneitä, hankkivat niihin moottoreita, varustelevat niitä, ostavat elektroniikkaa, hankkivat luonnollisestikin myös runsaasti kalastusvälineitä, pukevat itseään sekä lämpimästi, vettähylkivästi että turvallisuuden huomioon ottaen, kelluvasti. He käyttävät venettä runsaasti, hankkivat uusi potkureita ja muita varaosia, korjauttavat ja huoltavat veneitään ja vaihtavat niitä useammin kuin keskivertoveneilijä, ” kertoo myyntipäällikkö Håkan Löfgren Messukeskuksesta. ”Venemessut on juuri oikea tapahtuma vetouistelijoille ja muille kalastajille.”

Kalastusalue entistä laajempi

Venemessut tuo yhteistyössä Normarkin kanssa messuille Rapala 3D jättiakvaarion,  jossa on kalastusnäytöksiä päivittäin. Kalastusnäytöksissä kalaa narrataan isosta Rapala 3D jättiakvaariosta. Messuvieraat voivat seurata kalojen reagoimista erilaisiin vieheisiin ja kalastustyyleihin. Taidonnäyttäjinä ovat tunnetut kalastajat ja juontajana kalastajanakin tunnettu Mikko ”Peltsi” Peltola.  Akvaario tuodaan Messukeskukseen Belgiasta ja siinä on 22 400 litraa vettä. Kalat eivät tule Belgiasta vaan akvaariossa ui suomalaisia kaloja.

Vene Båt messut on Pohjois-Euroopan suurin vuosittainen veneilytapahtuma, jossa esitellään veneitä sekä veneilyyn ja vesiharrastuksiin liittyviä tuotteita. Messukeskus järjestää  Vene 15 Båt -messut  Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma järjestetään nyt 46. kerran. Pääyhteistyökumppani on Volvo Auto Oy Ab. Kalastusalueen yhteistyökumppaneita ovat Normark ja Erä-lehti.

Vene Båt –messujen ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan alkuvuodesta.

Vene Båt 6. – 15.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä

Liput ennakkoon verkkokaupasta: http://shop.messukeskus.com

www.venemessut.fi