Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kalastusuutiset@victoriamedia.fi

Kalastusalan menestyjäyritykset aloittivat yhteistyön Suomessa

1064199_647825395245323_529377536_o
Eumer Finland Oy on solminut Suomeen yksinmyyntisopimuksen puolalaisen Abramis Ltd:n kanssa heidän Mikado -virvelibrändistään.

Yli 200:n yrityksen joukosta kaksi kultamitalia ja yhden hopeamitalin Euroopan suurimmassa kalastuksen innovaatiokilpailussa voittanut Eumer Finland Oy löysi rinnalleen menestyneen yhteistyökumppanin. Abramiksen Mikado -virvelituotteilla on voitettu useita MM-mitaleita sekä Puolan mestaruuksia erilaisissa kalastuskilpailuissa.

Yli 25 vuotta markkinoilla toimineen puolalaisen Abramis Ltd:n omistama Mikado -virvelibrändi sisältää yli 10 000 erilaista kalastustuotetta. Mikadon tuotteistosta löytyy yli 1000 erilaista virvelivapaa, avokelat, laadukkaat kalastussiimat, vieheet ja tarvikkeet. Brändin taustalla on kymmenien vuosien tuotekehitys ja testaus. Abramis Ltd tukee ja sponsoroi useiden maiden nuorten kilpakalastusjoukkueita.

Eumer Finland Oy on johtavia kalastustoimijoita Suomessa. Eumer valmistaa ja kehittää monenlaisia kalastustarvikkeita. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä ja siitä kertoo mm. Eumerin Spintube -heittoperhojen menestys. Kolmena vuonna peräkkäin SpinTube on voittanut tuote-innovaatiokilpailussa mitalin  Euroopan suurimmilla ammattilaismessuilla. Oman tuotannon lisäksi Eumer maahantuo ja myy kansainvälisesti tunnettuja kalastusbrändejä. Yrityksen asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä kalastusalan toimijoita ja tukkureita, joita palvellaan päätoimipisteestä Merikarvialta Satakunnasta. Eumer vie tuotteitaan yli 20:een maahan. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää kalastusmatkailupalveluita ja opastettuja kalastuskursseja kalaisan Merikarvianjoen päälle rakennetussa Eumer Fishing Centerissä.

“Kahden vuoden testausten jälkeen valitsimme Mikado -brändin valikoimiimme. Laajan tuotevalikoiman lisäksi löysimme valmistajan myös omille virvelituotteillemme. Markkinoille on kehitetty SpinTube -vapamallisto sekä muita oheistuotteita Spintube -heittoperhobrändin vahvistamiseksi. Tulevaisuudessa kalastajat voivat heittää heittoperhoja niille kehitetyillä erikoisvavoilla ja siimoilla, joissa on otettu huomioon perhon suuri koko ja kevyt paino”, kertoo Eumerin tuoteasiantuntija Jaakko Ojamo.

“Uusien tuotteiden lisäksi  olemme panostaneet asiakaspalveluumme. Helpottaaksemme tuotteidemme saatavuutta, olemme kehittäneet uuden sähköisen myynninohjausjärjestelmän. Järjestelmän avulla kauppiasasiakkaat voivat helposti tehdä tilauksensa mihin kellon aikaan tahansa sekä nähdä reaaliajassa varastotilanteen eri tuotteiden osalta. Samalla asiakas saa järjestelmästä tuotetiedot sekä tuotekuvat omiin käyttötarkoituksiinsa. Järjestelmän avulla jää enemmän aikaa oikean myyntityön tekemiseen kaupoissa. Sivusto toimii myös kuluttaja-asiakkaille informaatiosivustona, josta voi katsella tuotetiedot ja -videot tulevia kalareissuja silmällä pitäen”, selventää toimitusjohtaja Juha Kalli.

Linkit