Yhteystiedot: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kalastusuutiset@victoriamedia.fi

Kalahässäkkä- Uudenlainen kalastustapahtuma Kuhmossa

13529175_1618931991752451_4533847249808648842_n

Kuhmossa on tarjolla uudenlainen, naisnäkökulmasta ideoitu kalastustapahtuma, KalaHässäkkä. 1.-3.7. järjestettävässä tapahtumassa on kalastusaiheista tekemistä aikuisille ja lapsille. Kalahässäkässä on julkkiskokin kalankäsittelyä ja -valmistusta, useita kalastuskilpailuja, nuorten kalahässäkkää sekä ilmafileoinnin MM-kisat.

Ohjelma käynnistyy perjantaina 1.7. jossa on mm. paikanpäällä itsetehdyllä perholla kalastettava Sprinttihässäkkä- kalastuskilpailu. Lauantaina 2.7. on mm. kahden hengen, soutamalla tapahtuva Uisteluhässäkkä, erilaisia ylöisötapahtumia, musiikia ja kilpailuja. Ohjelma huipentuu klo 18 alkavaan Digihässäkkä- kalastustapahtumaan Pajakka- ja Saarikoskella, jossa kisaillaan suurimman saaliin sijaan parhaasta menosta ja palkinnoille yltää eniten Facebook-tykkäyksiä saanut kisaaja. Myös netin kautta Kalahässäkkään osallistuneiden tykkääjien kesken arvotaan palkinto. Kalahässäkkään osallistuminen maksaa normaalin kalastusluvan verran. Ja kaiken tämän päälle illalla järjestetään Ilmafileoinnin MM- kisat.

Sunnuntaina 3.7. Janne Pesonen ja Anni-Yli-Lonttinen vetävät yhdessä Kuhmon Perhokalastajien kanssa Nuorten Koskikoulukässäkän nuorille. Koskeen istutetaan pyyntikokoista taimenta joten odotettavissa on kireitä siimoja. Lisäksi kaikille koskikoululaisille kirjoitetaan diplomit ja annetaan yllätyslahja.

Mikäli ei pääse osallistumaan tulevana viikonloppuna tapahtumaan, voi osallistua elokuun loppuun saakka kestävään joukkuekisaan, jossa kolme koskea kokemalla voi voittaa 1500 euron lahjakortin Jokierä Oy:n nettikauppaan. Voittajajoukkue ratkeaa kisa-ajan jälkeen syyskuussa yleisöäänillä.

Lisätietoja osallistujille www.kuhmonkosket.fi ja Facebookista (Kuhmo Pajakka-Saarikoski)

Tapahtuman järjestää Kuhmon kaupunki ja Kuhmon Perhokalastajat ry