jullaria4phs-w640h480

Kolme tämän hetken huippunimeä, tuore kaksinkertainen Euroopan mestari ja vuoden takainen kaksinkertainen maailmanmestari Jeroen Dubbeldam, maailmanlistan kakkonen Daniel Deusser ja yksi arvostetuimmista esteratsastajista, Marcus Ehning, on varmistanut tulonsa Porsche Horse Show´hun.

Hollantilainen Dubbeldam on suorastaan liekeissä, sillä hän on voittanut kaikki jaossa olleet kultamitalit kahdesta viimeisimmästä arvokilpailusta, Normandian MM-kisoista 2014 ja tämän kesän Aachenin EM-kisoista. Dubbeldam on myös arvokkaan triplan voittaja, meriitteihin kuuluu myös Sydneyn olympialaisten henkilökohtainen kultamitali. Ainoastaan saksalainen Hans-Günter Winkler on aiemmin yltänyt samaan saavutukseen esteratsastuksessa.

Nina Fagerströmin paikan Stephex tallissa Belgiassa täyttänyt Deusser on maailmanlistan kakkonen. Hänen vuoden sisällä saavuttamiin huipputuloksiin kuuluvat ´s-Hertogenboschin ja Bordeaux´n GP-voitot, Aachenin ja Rotterdamin GP:n kakkossijat ja Lontoon maailmancupin toinen sija.

Ehning on monen huippuratsastajankin idoli, hevosmaailman Lionel Messi. Saksalaisella on harvinaisen eleetön kieli hevostensa kanssa. Hän on yksi tyylikkäimmistä ratsastajista. Ja tulosta syntyy. Hän on 16 vuoden aikana voittanut 12 arvokilpailumitalia, mukaan lukien kolme maailmancupin finaalia. Legendaarisen Aachenin GP:n Ehning voitti vuonna 2006.

-Ratsastavan maailman ehdoton eliitti löytää jälleen tiensä Helsinkiin, toteaa tyytyväinen tapahtumajohtaja Tom Gordin.

-Kun ranking-kärki ja tuoreet EM-mitalistit kohtaavat Jäähallilla, tarjotaan harvinaista herkkua suomalaisyleisölle. Omat tähtemme, kuten Anna-Julia Kontio, Mikko Mäentausta ja Sebastian Numminen ovat iskussa ja himoitsevat huippujen päänahkoja.

Porsche Horse Show´n kaikki kansainväliset osallistujat julkistetaan 29.9. klo 13.

Ratsastajat pähkinänkuoressa
Jeroen Dubbeldam
Olympiakultamitalisti, kaksinkertainen maailmanmestari 2014, kaksinkertainen Euroopan mestari 2015. EM-pronssimitalisti vuonna 2005. Yhteensä yhdeksän arvokilpailumitalia. Nuorten Euroopan mestari vuonna 1994.
Valittiin FEIn vuoden 2014 urheilijaksi, ”Reem Acra Best Atlete Award”. Tällä hetkellä maailmanlistalla 65. sijalla.
42-vuotias hollantilainen, oma talli Stal de Sjiem Weerselossa, Hollannissa.
Motto ”Be a Horseman”
Lisätietoa: http://www.fei.org/bios/Person/10000412/DUBBELDAM_Jeroen

Daniel Deusser
Maailmanlistalla 2.
Maailmancupin finaalin voittaja 2014 hevosella Cornet D´Amour. Toinen vuonna 2007 (Air Jordan Z). EM-joukkuehopeaa 2015, MM 6. 2014. EM 5. ja joukkuehopeamitalisti 2013.
34-vuotias saksalainen, työskentelee Stephex Stablesissa, Wolvertemissä, Belgiassa.
Lisätietoa: http://www.fei.org/bios/Person/10008871/DEUSSER_Daniel

Marcus Ehning
Kolminkertainen maailmancupin finaalin voittaja vuosina 2003, 2006 ja 2010. Joukkuekultamitalisti Sydneyn olympialaisista ja henkilökohtaisen kilpailun neljäs. MM-joukkuekultamitalisti 2006. Nelinkertainen EM-joukkuekultamitalisti. Yhteensä 14 arvokilpailumitalia.
Yksi maailman tyylikkäimmistä ratsastajista, joka on hyvin arvostettu myös muiden kilparatsastajien parissa.
Maailmanlistalla 42., asuu Borkenissa, Saksassa.
Motto ”Never give up”
Lisätietoa: http://www.fei.org/bios/Person/10011403/EHNING_Marcus

www.helsinkihorseshow.fi

 

Post filed under Helsinki International UB Horse Show.