bret-boko-netti

Bret Bokon voitti hullaannutti vermolaisyleisön.

Kotivoitto sitten vuoden 2001 ja BWT Magicin. Markku Niemisen valmentama ja Ari Moilasen ajama Bret Boko räjäytti suomalaiskatsomon ja kiisi Finlandia-Ajon voittoon. 110 000 euroa tuli tuloksella 12,2a/1609 metriä. Moilanen räväytti reippaalla avauksella keulaan. Kun prässääjiä ei tullut, Bret Boko sai lönkötellä kierroksen 14,5. Bret Boko piti tulisessa lopetuksessa varmasti ykköseksi, kotiyleisön huutomyrsky oli valtava. Vincennes kiri tuulispäänä kakkoseksi. Univers de Pan nousi kolmanneksi.

Markku Nieminen: ”Tämä oli todella hieno päivä ja hieno voitto tallille. Suuri kiitos kuuluu ohjastaja Ari Moilaselle. Aku ajoi hevosen keulaan ja malttoi ja malttoi ajaa rauhassa. Hetken jo mietin, että mennäänkö liiankin hiljaa, että ehtiikö Bret Boko vaihtaa rytmiä. Ja lopussa ohjastaja malttoi vielä pussittaa ja ajaa oikeaan aikaan irti. Se oli hieno ajosuoritus. Tämä kilpailu ja Sweden Cup ovat olleet kevään lähdöt, joihin on tähdätty. Lähtökohtaisesti Bret Boko kilpailee seuraavaksi Sweden Cupissa, mutta katsotaan sitten jos kutsu Elitloppetiin tulee, että mitä tehdään. Kiitos kuuluu myös Vermon yleisölle, joka kannusti meitä hienosti.”

Nieminen-Moilanen -kaksikko sai juhlia myös Seppeleajon voittoa. Begemot Frido ravasi kuolemanpaikalla, mutta ratkaisi pelin edukseen helposti. Mad Diva kiri kakkoseksi.

Glenn Kosmos Memorialissa meni voitto Ruotsiin. Åke Lindblomin M.T. James tykitti ykköseksi. Midnight Hour haastoi hyvin ja oli kakkonen. Lindblom sai arvokkaan kunniapalkinnon. Custom Woodmaster on uusinta uutta valmennuskärryissä.

Erkon Pokaalissa Suivikas oli vahvin. Terho Rautiaisen voimanpesä jyskytti kolmatta rataa ykköseksi. Norjalais-ruotsalainen Art Kjarvald kiri terävästi kakkoseksi.

Ruotsin Bronsdivision-karsinnassa maksettiin myös 12 000 euron ykkönen. Ari Moilanen kannusti Tapio Mäki-Tulokkaan Thula Sanan johtavan takaa arvokkaaseen voittoon ja sai paikan Elitloppet-lauantain finaaliin.

Post filed under Ravit, VERMON RAVIRATA OY.