10919772_823008167736728_7190185474173908375_o

Kenttäratsastaja Sanna Siltakorven ja Lucky Accordin kansainvälinen kisakausi käynnistyi lupaavissa merkeissä Sopotin haastavissa kolmen tähden kilpailuissa Puolassa. Ratsukko oli kolmen osakokeen jälkeen kokonaispisteissä lopulta kahdeksas.

Koulukokeen jälkeen ratsukko oli perjantaina neljäntenä, mutta sai lauantain maastoesteillä sen verran yliaikaa, että siirtyi kahdenneksitoista. Puhdas suoritus sunnuntain rataesteillä ratkaisi sijaluvun kahdeksanneksi.

– Koulu ja rataesteet menivät tosi hyvin,  tylsää että saimme maastossa virheitä, siellä olisi voinut mennä vähän lujempaa. Nörtti ei ole alkukaudesta maastossa vielä parhaimmillaan, se ei etene laukassa niin hyvin kuin voisi, mutta tehtävillä se tuntui tosi varmalle ja omalle itselleen, Siltakorpi kertoo.

MM-ratsastajat Siltakorven ja hänen avopuolisonsa Elmo Jankarin kauden päätähtäin on EM-kilpailuissa, jotka ratsastetaan Skotlannissa syyskuussa. Jankarin kilpailu keskeytyi harmillisesti maastoesteillä.

– Elmo unohti radan ja jätti radan lopussa vesiesteellä viimeisen osan hyppäämättä. Hevonen oli maastossa tosi varman ja hyvän tuntuinen, ei voi mitään, jos ratsastaja ei pysynyt ihan kartalla. Koulu meni myös ihan ok, eli tämä oli sikäli ihan hyvä aloitus kaudelle, Siltakorpi toteaa.

Siltakorpi otti voiton yhden tähden kilpailuissa Wääksyn Denisellä, jonka ratsastaja ja omistaja Wilhelmiina Poikkeus mursi sormensa estyen kilpailemasta.

– Hevonen oli jo ilmoitettu tänne kilpailuihin ja lupasin mennä sillä, jos ei ole tulostavoitteita. Olen ratsastanut sillä vain kaksi viikkoa, kerran maastoesteitä, kahdesti rataesteitä ja muuten koulua. Hevonen on hienoa ja tuntui tosi hyvälle – ja saimme kuulla Maamme-laulun!

Ann-Niina Kiviniitty ja St. Stacy olivat hienosti neljänsiä kahden tähden kilpailussa.

– Ann-Niinan meno näytti tosi hyvälle, pääsevät ehkä kohta nousemaan kolmeen tähteen!

Siltakorpi ja Jankari kilpailevat ykköshevosillaan seuraavan  kerran kolmea tähteä Wiesbadenissa toukokuun lopussa, mikäli saavat paikan kilpailuun. Tällä hetkellä he ovat varasijalla sinne.

26.4. Kenttäratsastustuloksia CIC3* Sopot,

Kokonaistulos kolmen osakokeen jälkeen, sijoittui 9/35
1)  Felix Vogg – Onfire, SUI 71,35 44,1
2) Sandra Gustafsson Kaminskij, SWE 49
3 Kamil Rajnert – Lassban Radovix, POL 50,4
…8) Sanna Siltakorpi – Lucky Accord, FIN 63,4
Täydet tulokset: https://zawodykonne.com/zawody/hipodromsopot/37/541

Järjestäjä: www.hipodrom.sopot.pl

Kahden tähden kilpailun tulokset:
https://zawodykonne.com/zawody/hipodromsopot/37/540

Yhden tähden kilpailun tulokset:
https://zawodykonne.com/zawody/hipodromsopot/37/539

Post filed under Kenttäratsastus.