67d0829a-db64-485d-a891-1fc2c24909f4-main_image

Kuva: Outlaw Mercin lennokasta menoa nähdään taas lauantaina (kuva Pekka Salonen)

Kevät on tullut vauhdilla, ja vauhti kiihtyy myös raviradoilla. Vermossa ravataan lauantaina perinteinen Helsinki-ajo, tulinen mailin kilpailu. Sääennusteet lupaavat terassikeliä, ja se tietää huippuvauhtia myös kaviouralla. Helsinki-ajo on jälleen suuressa roolissa, kun katsastetaan hevosia Finlandia-ajoon, joka juostaan sunnuntaina toukokuun 17. päivä.

Kati Lindsbergin valmentama Outlaw Merci paineli huhtikuun alussa tuloksen 11,8a/1609 metriä. Mika Forss pyrkii varmasti sisäradalta puolustamaan johtopaikkaa. Kun muitakin kovia avaajia on mukana, Amazing Soul ja Bret Boko etunenässä, vauhtia varmasti pidetään. Vermon rataennätys on Quarcio du Chenen nimissä 10,6a. Onko rataennätys vaarassa lauantaina?

Lauantain Toto76-kohteet ovat hienotasoiset. Pääkaupunkiseudun oma kuningas Köppinen hakee Valiodivisioonassa kauden ensimmäistä 76-voittoa. Vastus on kova, Camri, Tapsan Tahti ja Diktaattori eivät anna mitään ilmaiseksi.

Vermon Toto76-ravit ja Helsinki-ajo lauantaina klo 14 alkaen

Post filed under Ravit, VERMON RAVIRATA OY.