50f389d7-2a26-406a-a404-9118ac01dc8d-main_image

Jontte Boy valloitti viime vuonna Seppeleajon Vermossa, (kuva Pekka Salonen)

Vermossa on keskiviikkona tarjolla harvinaista herkkua, kun ikäluokkatähti Jontte Boy aloittaa kautensa.

Matti Kallion kasvattama ja omistama ja Tuomas Korvenojan valmentama ori voitti viime vuonna 3-vuotiaana Treåringselitenin Solvallassa, 3-vuotiaiden EM-kisan Jägersrossa, Kriteriumin Teivossa ja Orsi Mangellin Torinossa. Ravigaalassa Jontte Boy valittiin odotetusti Vuoden hevoseksi. Jontte Boysta odotetaan seuraavaa suomalaistähteä maailman kaviourille.

Jontte Boy on kotimaassaan kilpaillut Vermon lisäksi vain Teivossa. Nyt on loistava tilaisuus nähdä Jontte livenä, sillä Nelivuotistähden jälkeen Korvenoja ja Kallio taitavat suunnata oriin kanssa jälleen ulkomaille. Kungapokalen Åbyssä on suunnitelmissa ensimmäisenä.

Jontte Boy kohtaa Nelivuotistähdessä viisi kilpakumppania. Tallikaverit Oliwer Hip, Glory Dancer ja Willy Yankee lienevät vastustajista kovimmat. Korvenoja ajoi viime torstaina reippaan viimeistelyharjoituksen Jontte Boyn kanssa Vermossa, ja meno näytti hyvältä. Nelivuotistähti ajetaan illan kolmannessa lähdössä, juuri ennen Toto65-pelin aloitusta.

Post filed under Ravit, VERMON RAVIRATA OY.