99178c99-5b44-4de4-a14b-d4d845b1dcb4-main_image

Big Sky Hurricane aloitti kauden voitolla Vermossa räntäsateessa. Lauantaina mennään lähes kesäisissä olosuhteissa. (kuva Vermo)

Kevättä on ilmassa, myös raviurheilussa. Vermossa nähdään eliittiravureita lauantainToto76-kierroksella niin suomenhevosten kuin lämminveristen puolella.

Suomenhevosten Valiodivisioonassa syksyn kuningas, talven valtias ja oikea kuningas eli Suivikas, Diktaattori ja Köppinen kohtaavat. Suivikas palasi talvitauon jälkeen voitokkaasti Lappeenrannassa helmikuun lopulla. Diktaattori on talven ehdoton valtias. Hallitseva ravikuningas Köppinen palaa talvitauolta. Jyrki Korhonen on käynyt Köppisen kanssa ajamassa nopeusharjoituksia Vermossa. Viime viikon perjantaina Köppinen juoksi harjoitusraveissa. Vielä keskiviikkona Köppinen kävi Vermossa.

-Köppinen on tuntunut harjoituksissa hyvältä, mutta kauden aloitus on aina arvoituksellinen. Vastassa on kilpailleita hevosia, Korhonen totesi.

Vermon kevään päätapahtuma Finlandia-ajo juostaan sunnuntaina 17. toukokuuta. Lauantaina ajettavassa Finlandia-katsastuksessa Womanizer S saa vastaansa Big Sky Hurricanen ja tuoreet kultadivisioonamenestyjät. Big Sky Hurricanen kauden aloitus oli sitä luokkaa, että siltä voidaan odottaa tänä vuonna nousua ihan ehdottomaan eliittiin. Finlandia-katsastus ajetaan mailin matkalla. Ennuste lupaa loistosäätä, se taas tietää huippuvauhtia.

www.vermo.fi

Post filed under Ravit, VERMON RAVIRATA OY.