hevosmestari2013

Hevostaitomestari starttaa lauantaina YLE TV2:lla.

Historian ensimmäinen Hevostaitomestari –kilpailu alkaa lauantaina 9. marraskuuta Yle TV2:lla. Hevostaitomestarin vaativissa, hauskoissa ja yllättävissä tehtävissä kilpailevat raviurheilua harrastavat nuoret Lahdesta, Kouvolasta, Kaustiselta ja Seinäjoelta. Ohjelma kattaa viisi jaksoa, jotka nähdään Galaxin mestarissa lauantaiaamuisin klo 9.30 alkaen ja uusinnat maanantai-iltapäivisin klo 16.30.

Kilpailijat suorittavat annettuja tehtäviä kahden hengen tiimeissä. Hevostaitomestarissa nuorten tutorina nähdään nuori ohjastajalupaus Henna Halme, joka toimii myös suoritettavien tehtävien tuomarina yhdessä tehtäväpäällikön kanssa. Ohjelman juontaa Galaxin mestareista tuttu Ronja Salmi.

www.hippos.fi/hevostaitomestari

www.facebook.com/RaviurheilunNuorisotoiminta

Hevostaitomestari on raviurheilun nuorisotoimintaa harrastavien nuorten välinen joukkuekilpailu. Ohjelma on jatkoa menestyksekkäille Lentis-, Koira- ja Partiomestari -sarjoille. Hevostaitomestarin tuottaa Story Of Sports ja sen tuottajina toimivat Tomi Paajanen ja Lotta Westerberg. Suomen Hippos ry on ohjelman yhteistyökumppani.

Post filed under Hevostaitomestari, Suomen Hippos ry.