10603403_735718463130355_1021094366737989745_n

Maailman esteratsastajien parhaimmisto on tänä vuonna vahvasti edustettuna kansainvälisessä maailmancupin osakilpailussa Helsinki International UB Horse Show´ssa. Kärkinimien lista on pitkä alkaen maailmanlistan ykkösestä, Scott Brashista, tuoreista MM-joukkuekultamitalisteista Maikel van der Vleutenista ja Jür Vrielingistä aina kolminkertaisiin maailmancupin finaalivoittajiin Rodrigo Pessoaan ja Meredith Michaels-Beerbaumiin.

Pessoan lisäksi henkilökohtaista MM-kultaa on voittanut Jos Lansink ja olympiakultaa Steve Guerdat. Normandian MM-joukkuehopeamitalisteja ovat Euroopan mestari Kevin Staut, Pénélope Leprevost ja Simon Delestre.

Saksalaiset tulevat Helsinkiin todella vahvalla joukkueella, sillä Michaels-Beerbaumin lisäksi mukana ovat maailmancupin finaalin 2014 voittaja Daniel Deusser, vuoden 2011 maailmancupin finaalin voittaja ja Euroopan mestari Christian Ahlmann ja Euroopan mestari ja kaksinkertainen olympiapronssimitalisti Marco Kutscher.

Ruotsista tulee puolet MM-joukkueesta, nuori Alexander Zettermann ja erityisesti Global Champions Tourissa huikeaa tulosta tekevä EM-joukkuepronssimitalisti Henrik von Eckermann.

Vahvat naisratsastajat Edwina Tops-Alexander ja Jessica Kürten ovat jälleen nostaneet nuorempia hevosiaan huipputasolle ja valmiita taistelemaan voitosta.

Suomen joukkueessa on mukana kolme MM-ratsastajaa, Anna-Julia Kontio, Jessica Timgren ja Satu Liukkonen. Kaksi kansainvälistä GP-voittoa urallaan ratsastanut EM-finalisti Sebastian Numminen on löytämässä hyvän vireen nuorella Cue Channalla. Kansainvälistä menestystä voi odottaa myös kotimaisen GP-sarjan loppukilpailun voittajalta Marina Ehrnroothilta, Saksassa työskentelevältä maajoukkueratsastaja Mikko Mäentaustalta, MM-ehdokkaalta Lotta-Riikka Rintamäeltä ja Ypäjän karsintakilpailun voittajalta Linda Palinilta.

Uudet puitteet Helsingin Jäähallissa, ennätyksellinen 450 000 euron palkintopotti, maailmancupin osakilpailupisteet, maailmanlistapisteitä tuovat luokat, arvostettu ratamestari Frédéric Cottier, uusi estekalusto ja huippuluokan pohja sekä viidensadan vapaaehtoisen ja asiantuntevan yleisön luoma ”Friendly Helsinki” henki ovat 30-vuotisen tapahtuman valttikortteja.

UB Horse Show´ssa heittäydytään myös viihteen puolelle, kun Jukka PoikaJari Sillanpää ja mentalisti Noora Karma pistävät Jäähallin svengaamaan!

UB Horse Show´n kotisivut www.helsinkihorseshow.fi
Facebookissa www.facebook.com/HelsinkiHorseShow
Twitterissä https://twitter.com/hihs
Instagramissa helsinkihorseshow

Post filed under Helsinki International UB Horse Show.