Uusi kotimainen eläinlääkäriasemaketju - Animagi - Google Chrome_2014-05-16_16-16-56

Suomen Ratsastajainliitto ja kotimainen eläinlääkäriketju Animagi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella Ratsastajainliiton merkittäville kansallisille kilpailuille, erityisesti Tähtikilpailuille, tarjotaan eläinlääkärinpalveluita tänä kesänä ketjun viideltä hevosiin erikoistuneelta klinikalta, jotka sijaitsevat Hyvinkäällä, Kuopiossa, Laukaalla, Oulussa ja Seinäjoella.

– Hevosten hyvinvointi on meille sydämen asia, ja on hienoa saada kotimaan kärkikilpailuihin ykkösluokan eläinlääkärinpalvelut alan asiantuntijoilta, Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall toteaa.

Animagi-nimeä kantavat tänä vuonna nuorten ja junioreiden sarjan kisat Dressage Future -cup sekä esteratsastuksessa Junioricup, Ponicup ja Pikkuponicup. Animagi on myös mukana muissa merkittävissä kansallisissa kilpasarjoissa.

– Haluamme omalta osaltamme pitää hevoset mahdollisimman tiiviisti ja pitkään lajin parissa ja tuoda asiantuntevan hoidon avulla niille lisää päiviä sekä harrastuksen että kilpailun parissa. Panostamme esimerkiksi tutkimusmenetelmiin, joiden avulla vaikeasti tutkittavien ontumien syyt löydetään nopeammin ja oikea hoito päästään aloittamaan heti. Tällainen menetelmä on muun muassa hevosten magneettikuvaus, joka käynnistettiin Hyvinkäällä ensimmäisenä Suomessa tänä keväänä,  Animagin aluejohtaja Laura Laakso kertoo.

Animagin omistavat ketjuun liittyneiden klinikoiden omistajat ja avainhenkilöt yhdessä Animagin johdon ja suomalaisen sijoitusyhtiö Intera Partnersin kanssa.

Lisätietoa: http://www.animagi.fi/

Post filed under Animagi, Suomen Ratsastajainliitto, Yleiset Uutiset.