MyQQMlnr_400x400

Lappeenrannan Ravirata Oy:n johdossa tapahtuu muutos 1.5.2019 alkaen. Ravirata yhtiön hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Antti Tammisen. Yhtiön toimitusjohtajana vuoden 2019 alusta toiminut Jori Hovi on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä 30.4.2019.

Yhtiön hallitus toimi muuttuneessa tilanteessa nopeasti ja uusi toimitusjohtaja saatiin nimitettyä lyhyellä aikataululla. Hovi irtisanoutui tehtävästään henkilökohtaisiin syihin vedoten, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Hietarinne.

Antti Tamminen, 47, on aiemmin toiminut mm. Etelä-Karjalan Osuuspankin asiakkuusjohtajana sekä Kymen Lihatukun toimitusjohtajana. Tamminen on Lappeenrannan Ravirata Oy:n hallituksen jäsen ja omaa pitkän historian yhtiön hallinnosta, toimien aikaisemmin mm. Lappeenrannan Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi Tamminen on toiminut yrittäjänä maatalouden talousneuvonnan parissa. Tamminen on koulutukseltaan maa- ja metsätaloustieteiden maisteri, agronomi.

Post filed under Nimitykset.