Victor Quo Vadis jahtaamaan jo 9. peräkkäistä Porin voittoa

Porinravit
“Viku” eli Victor Quo Vadis osaa voittaa Porin kaviouralla. Kuvassa ruunan tyylinäyte 26.2.2016 ohjaksissaan Hannu Hietanen. 

Porin perjantai-iltaravit saavat jatkoa 11.3. kun ravataan Toto4-ravien merkeissä. Raveihin ilmoittautui jälleen mukavasti kilpailijoita ja kasassa on sekä urheilullisesti että pelimielessä varsin kiinnostavat lähdöt.

Nakkilalaisen Markus Ketolan valmennettava Victor Quo Vadis lähtee hakemaan Porista varsin harvinaista suoritusta, sillä se tavoittelee jo yhdeksättä perättäistä voittoa Porin kilpailuistaan. Ruuna juokseen lähdössä 4, joka avaa samalla jännittävän Toto4-pelin. Helpolla “Viku” ei tule voittoa saamaan, sillä vastus on kova. Kilpakumppaneista Max Moonlight tykitti juuri tiistaina Teivossa voittoon, Westcoast Spider esitti myös vahvaa kuntoa samassa startissa, Magnat on löytänyt kuntonsa ja hyvää panosta voidaan odottaa Le Cupoleltakin.

Toto4-pelin toiseen kohteeseen Harri Koivunen tuo valmennustallistaan mielenkiintoisen taukohevosen, kun 6-vuotias ruuna Bakels Birdland palaa kilparadoille. Hurjan voittoprosentin omaava hevonen on pitänyt peräti 10 kuukautta taukoa. Ikäluokkakilpailuissakin menestynyt Sahara Rouge on nyt kääntynyt viisivuotiaaksi ja se on lähdön toinen kuuma taukohevonen. Antti Teivaisen ohjiinsa saava Stoms Max on puolestaan kilpaillut säännöllisesti ja sillä on varmasti sanansa sanottavana loppusuoran voittokamppailussa.

Ravien kuudennessa lähdössä kohtaa kova kolmikko. Heidi Ale on varsin voitokas menijä ja osoittanut kuntonsa. Jasulito kilpailee niin ikään vahvassa vireessä, mutta sen tehtävää rasittaa vaikea lähtörata 8 auton takana. Olli Koivusen ohjastama Elena For Ever on ehtinyt voittaa tänä vuonna jo kolme kertaa ja ehkö perjantain jälkeen jo neljästi?

Toto4-pelin päätöskohteessa seurataan mielenkiinnolla minkälainen ravuri on Antti Ala-Rantalan valmennukseen siirtynyt norjalainen kylmäverinen Fjelstad Goggen. 11-vuotias ori on tienannut yli 100 000 euroa palkintorahoja ja juossut viime vuonna ennätyksekseen 21,4/aly. Pauli Raivio tuo Porin iltaan Välkyn Tuiskun, jolla on voitto alla tuoreimmasta Teivon startistaan. Elias Intomielen viimekertainen Porin reissu tuotti voiton ja tällakin kertaa se omaa mahdollisuudet.